Kardiologia

Juhani Airaksinen, Katriina Aalto-Setälä, Juha Hartikainen, Juhani Junttila, Mika Laine, Jyri Lommi, Pekka Raatikainen, Antti Saraste (toim.)
4., uudistettu painos 2024, 1390 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789516567542
Saatavuus
Tulossa
162,00 €
Kardiologian neljäs, uudistettu painos on kattava ja käytännönläheinen oppi- ja käsikirja kardiologian eri osa-alueilta. Teoksessa kuvataan sydänsairauksien syntyä, vaaratekijöitä, diagnostiikkaa ja hoitoa. 

Sisältö on ajantasaistettu ja uudistettu kauttaaltaan. Merkittävimmin ovat uudistuneet sepelvaltimotautia ja sepelvaltimotautikohtausta käsittelevät osuudet. Rytmihäiriöt-osassa eniten uudistuksia on tullut eteisvärinää käsitteleviin artikkeleihin. Uusi aihe on sydänsairauksien palliativinen hoito.  

Monipuolinen ja runsas kuvitus helpottavat asioiden ymmärtämistä ja omaksumista. 

Kardiologia on hyödyllinen käsikirja perusterveydenhuollossa toimiville lääkäreille, sisätautilääkäreille sekä monien muiden erikoisalojen lääkäreille. Oppikirjana se soveltuu perus- ja jatko-opintoihin. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.