Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Epävakaa persoonallisuus

Epävakaa persoonallisuus

Maaria Koivisto, Jyrki Korkeila, Jan-Henry Stenberg, Tero Taiminen

1. painos 2020, n. 315 sivua, nidottu

EAN/tuotenumero:
9789516567603
Saatavuus:
Tulossa
82,00 €
Epävakaasta persoonallisuudesta kärsivän elämä voi olla äärimmäistä tuskaa ja yksinäisyyden kokemusta tai kaaosta. Häiriö jää herkästi tunnistamatta tai se voidaan diagnosoida joksikin muuksi.  Nykyään kuitenkin tiedetään, että epävakaan persoonallisuushäiriön ennuste on paljon valoisampi kuin aiemmin luultiin. 
Epävakaa persoonallisuus on kokonaan uusi, selkeästi hoitoa ohjaava teos, joka on suunnattu alan ammattilaisille, kuten psykologeille, psykiatreille, lääkäreille, psykoterapeuteille, sosiaalityöntekijöille, hoitajille ja ohjaajille. Teoksessa käsitellään myös epävakauden epidemiologiaa, syntyä, genetiikkaa, biologiaa sekä biologisia hoitoja. Kirjassa kuvataan epävakaan persoonallisuuden hyvän hoidon malli, joka perustuu epävakaan persoonallisuuden hoidossa tutkittujen psykoterapioiden yhteisiin tekijöihin. 
Epävakaa persoonallisuusauttaa ymmärtämään hoitoa ohjaavia arvoja ja luomaan toimivan yhteyden mahdollistavan asenneilmapiirin. Lisäksi se tuo syvällistä ymmärrystä tunne-elämän epävakauteen ilmiönä ja tarjoaa välineitä kaikenlaisiin kohtaamisiin lyhyistä kriisikontakteista aina pidempiin hoitosuhteisiin ja psykoterapiaan.