Gastroenterologia ja hepatologia

Martti Färkkilä, Markku Heikkinen, Helena Isoniemi, Pauli Puolakkainen (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516568440
80,00 €
Lääketieteellinen kehitys maha-suolikanavan sairauksien tutkimuksessa ja hoidossa on nopeaa. Voimakkainta gastroenterologian ja hepatologian kehitys on viime vuosien aikana ollut virusmaksasairauksien hoidossa. 

Kirroosisairastuvuuden myötä myös maksasolusyöpä lisääntyy voimakkaasti ja sen hoitomahdollisuudet ovat monipuolistuneet. Väestön ikääntyminen lisää kaikkia maha-suolikanavan syöpiä ja asettaa diagnostiikalle, seulonnalle ja hoidolle uusia haasteita. Tulehduksellisten suolistosairauksien ja niiden liitännäissairauksien merkittävä yleistyminen on korostanut tämän tautiryhmän merkitystä. Uusia lääkevaihtoehtoja on tullut ja tulossa tulehduksellisten suolistosairauksien hoitoon. Endoskopiatekniikat ovat kehittyneet ja siten mahdollisuudet hoitaa maha-suolikanavan sairauksia vähemmän kajoavilla tavoilla ovat lisääntyneet. 

Teos jakautuu kahteen osioon, joista ensimmäisessä käsitellään oirepohjaisesti maha-suolikanavan sairauksien diagnostiikkaa ja hoitoa sekä päivystysongelmia. Muissa kappaleissa käydään systemaattisesti läpi GI-kanavan sairaudet, epidemiologia, diagnostiikka ja ajantasainen suomalainen hoitokäytäntö sekä hoitotulokset. Useat tiivistelmätaulukot, hoitokaaviot ja runsas kuvitus parantavat luettavuutta.

Gastroenterologia ja hepatologia -teos on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle opiskelijoista erikoislääkäreihin. Selkeine hoito-ohjeineen se tarjoaa tietoa myös muiden erikoisalojen edustajille ja gastroenterologisten potilaiden hoitoon osallistuvalle hoitohenkilökunnalle.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.