Syöpäsairaudet

Sirpa Leppä, Sirkku Jyrkkiö, Annika Pasanen, Janne Pitkäniemi, Pauli Puolakkainen, Olli Tenhunen, Leila Vaalavirta (toim.)
1. painos 2023, n. 600 sivua, sidottu
EAN/tuotenumero
9789516568648
Saatavuus
Tulossa
112,00 €
Syöpäsairaudet-kirjassa kuvataan syövän syntyä, syitä ja ehkäisyä, syöpäseulontoja, periytymistä sekä syövän diagnostiikkaa, muun muassa kasvainmerkkiaineita ja kuvantamismenetelmiä. Teos tukee syöpäsairauksien varhaista tunnistamista ja hoitojen aloittamista.

Syövän hoidon periaatteet kuvataan kattavasti. Syöpäkirurgian, sädehoidon ja solunsalpaajahoidon lisäksi tarkastellaan myös uusia lääkehoitoja sekä syöpäpotilaan kuntoutusta, seurantaa ja hoitoihin liittyviä erityispiirteitä. Eri syöpätyyppien tarkastelussa painotetaan käytännön työn kannalta keskeisiä asioita.

Teoksen painopiste on kliininen. Lähtökohtana eri aihepiirien käsittelyssä on lääketieteen opiskelijoiden tiedon tarpeet sekä perusterveydenhuollossa toimivien ja muiden kuin onkologian erikoisalan lääkäreiden kliinisessä työssään tarvitsemat tiedot ja osaaminen.

Tekijät

Päätoimittaja
Sirpa Leppä

Toimittajat
Sirkku Jyrkkiö
Annika Pasanen
Janne Pitkäniemi
Pauli Puolakkainen
Olli Tenhunen
Leila Vaalavirta

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.