Kotisairaala

Reino Pöyhiä, Eeva Güldogan, Aija Vanhanen
2018
EAN/tuotenumero
9789516568655
45,00 €
Kotisairaala on ensimmäinen kattava ja käytännönläheinen oppikirja kotisairaalan eri osa-alueilta. Teos käsittelee kotisairaalassa tehtävää työtä, kuvaa kotisairaalan käytäntöjä ja erilaisia kotisairaalan malleja Suomessa ja Ruotsissa. 

Mukaan on otettu myös lukuja, jotka katsovat tulevaisuuteen ja haastavat huomisen kotisairaalahoidon suunnittelijoita, esimerkiksi akuutin kotiin annettavan hoidon alueella. 

Kirjoittajina on sekä lääkäreitä että sairaanhoitajia ja muita ammattilaisia, joiden päivittäinen työ liittyy olennaisesti kotisairaalatyön rakenteisiin, valvontaan tai tukemiseen. Kirjoittajilla on pitkä käytännön kokemus kotisairaalatyöstä. 

Kotisairaala on hyödyllinen käsikirja kotisairaaloissa työskenteleville, toimintaa suunnitteleville ja muuten aiheesta kiinnostuneille.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.


Tekijät

Päätoimittaja

Reino Pöyhiä dosentti, johtava ylilääkäri, Kaunialan sairaala. LT, 
Palliatiivisen lääketieteen dosentti, Turun yliopisto; Anestesiologian dosentti, Helsingin yliopisto; Kivunhoidon, palliatiivisen lääketieteen ja lääkärikouluttajan erityispätevyydet.

Toimittajat

Eeva Güldogan ylihoitaja, Helsingin kaupungin kotisairaala & kuntoutuksen osaamiskeskus (neurologiset toiminnot ja geriatria, terveystieteen maisteri 2001, johtamisen erikoistumisopinnot 2002, erikoissairaanhoitaja: sisätaudit-kirurgia 1992, sairaanhoitaja 1987

Aija Vanhanen ylilääkäri, Salon kaupungin terveyspalvelut,
LL 1983, yleislääketieteen erikoislääkäri 2005, geriatrian erikoislääkäri 2010, palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys 2010.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.