Macleod's Clinical Diagnosis 2nd edition - Diagnostiikka akuuttilääketieteessä

Alan G. Japp, Colin Robertson (suomentanut Hilkka Salmén)
1. painos 2020, 336 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516569126
Saatavuus
Varastossa
85,00 €
Moderni diagnostiikka on muuttanut lääkärintyötä radikaalisti; opetuksessa korostetaan kliinisten perustaitojen tärkeyttä, mutta kliinisessä työssä silti selvästi luotetaan kehittyneisiin tutkimusmenetelmiin. Tarkka kliininen tutkimus on kuitenkin ratkaisevan tärkeää, jotta pystyisi tunnistamaan kriittisesti sairaan potilaan, huomaamaan hälytysmerkit ja havaitsemaan ennakoimattomia oirekuvia.

Macleod's Clinical Diagnosis 2nd edition - Diagnostiikka akuuttilääketieteessä -kirja pyrkii osoittamaan, miten kliinisiä ydintaitoja käyttäen voi päästä mahdollisimman hyvään tulokseen. Kirja tarjoaa perustellun ja realistisen kannan kliiniseen diagnostiikkaan painottamatta erityisesti mitään arvioinnin osa-aluetta. Esitietojen ja kliinisen tutkimisen rajoitukset todetaan silloin kun se on paikallaan, ja lukija ohjataan tekemään tarvittavat tutkimukset. Lisäksi kiinnitetään huomiota niihin tilanteisiin, joissa diagnoosi riippuu ratkaisevasti kliinisestä arvioinnista, ja näin osoitetaan, että sillä on edelleen olennaista merkitystä.

Kirja avaa akuuttilääketieteellistä lähestymistapaa varsinkin nuorille lääkäreille ja erikoistumisensa aloittaville tuleville akuuttilääkäreille.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.