Tietoturva sosiaali- ja terveydenhuollossa

Hanna Pelttari, Markus Markkinen, Jaana Riikonen, Pekka Vepsäläinen
EAN/tuotenumero
9789516569553
50,00 €
Tietoturvallisuus on toimenpiteitä liittyen tiedon saatavuuteen, eheyteen ja luottamuksellisuuteen. Tietoturvatoimenpiteillä turvataan kaikkien etuja, siksi tietoturvallisuus onkin laadukkaan toiminnan perusedellytys.

Tietoturva sosiaali- ja terveydenhuollossa -kurssilla käydäänläpi sosiaali- ja terveydenhuollon tietoturvan perusteita. Koulutuksessa perehdytään tietoturvallisuuden käytänteisiin, ohjeisiin ja niiden soveltamiseen käytännön työssä. Kurssin jälkeen osallistuja ymmärtää, miksi tietoturvaohjeet ja niiden noudattaminen on tärkeää ja mitkä voivat olla seuraamukset, jos ohjeita ei noudata. Kurssin käynyt osaa toimia tietoturvallisemmin ja ymmärtää oman vastuunsa tietoturvan edistämisessä.

Kurssi on tehty osana Huoltovarmuuskeskuksen Kyber-Terveys-hanketta, jonka yhtenä tavoitteena on SOTE-sektorin organisaatioiden henkilöstön kyberturvallisuusosaamisen kehittäminen.

Tilaus oikeuttaa aineiston 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. 


Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Terveydenhuollon toimialan asiantuntija Sara Norja, RD Velho Oy

Tieto- ja kyberturvallisuuden asiantuntija Tarmo Kellomäki, RD Velho Oy

Tietoturvallisuuden asiantuntija Riku Nykänen, RD Velho Oy

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.