Lääkeinteraktiot ja -haitat, henk.koht.käyttö

Medbase Oy
87,00 €
Lääkeinteraktiot ja -haitat -sovelluksen uudistuksessa on parannettu kokonaislääkehoidon haittojen esitystapaa ja korvaavien lääkevaihtoehtojen hakua. Kieleksi voi valita suomen, ruotsin tai englannin. Sovelluksessa voi tarkastella lääkkeiden yhteisvaikutuksia ja haittakuormaa.

Lääkeinteraktiot sisältää tiedot yli 26 000 lääkeyhteisvaikutuksesta. Analyysi perustuu lääkeparien arvioon, sillä tieteellinen näyttö perustuu kahden lääkeaineen välisen interaktion tutkimuksiin. Lääkeinteraktiot kuvaa lähinnä lääkkeiden farmakokineettisiä yhteisvaikutuksia ja Lääkeaineiden haittakuorma keskittyy farmakodynaamisiin yhteisvaikutuksiin. Lääkkeet on arvioitu 11 keskeisen haittavaikutuksen osalta.

Sovelluksen sisällöstä vastaa Medbase Oy. Aineistot päivittyvät jatkuvasti.
Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.


Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.