Työterveys ja kuntoutus

Kustannus Oy Duodecim (toim.)
93,00 €
Terveysportin Työterveys ja kuntoutus kehitetään Duodecimin ja Työterveyslaitoksen yhteistyönä ja se sisältää verkkoversiot Duodecimin kirjoista Altistelähtöinen työterveysseuranta, Alkoholiriippuvuus, Fysiatria, Masennus, Kuntoutuminen, Laivasairaanhoidon käsikirja, Toimintakyky, Työelämän perustietoa, Työstä terveyttä ja Törmäyksistä työniloon sekä Työterveyslaitoksen teokset Pelastushenkilöstön työterveysseuranta, Terveystarkastukset työterveyshuollossa, Työterveyshuollon laatuavain, Hyvä työterveyshuoltokäytäntö, Työperäiset sairaudet sekä Työterveyshuollon hyvät käytännöt.

Työterveys ja kuntoutus sisältää aineistot Alkoholin riskikäyttäjien mini-interventio ja Maantieliikenteen ammattikuljettajan työterveyshuolto sekä Työterveyslääkäri-, Työterveyshoitaja ja TTT-lehdet, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen TOIMIA-tietokannan ja Trafin ohjeet raideliikenneterveyteen liittyen. Työterveys ja kuntoutus sisältää myös lakkautetun Työterveyskirjasto palvelun aineiston.

Facultas toimintakyvyn arviointi
-aineiston ovat tehneet yhteistyössä Suomalainen Lääkäriseura Duodecim ja Työeläkevakuuttajat TELA.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.

Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.