Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Työterveys ja kuntoutus

Työterveys ja kuntoutus

Kustannus Oy Duodecim (toim.)

46,00 €
Terveysportin Työterveys ja kuntoutus kehitetään Duodecimin ja Työterveyslaitoksen yhteistyönä ja se sisältää verkkoversiot Duodecimin kirjoista Alkoholiriippuvuus, Fysiatria, Masennus, Kuntoutuminen, Toimintakyky, Työstä terveyttä ja Törmäyksistä työniloon sekä Työterveyslaitoksen teokset Terveystarkastukset työterveyshuollossa, Työterveyshuollon laatuavain, Hyvä työterveyshuoltokäytäntö, Työperäiset sairaudet sekä Työterveyshuollon hyvät käytännöt.

Terveys ja kuntoutus sisältää myös aineistot Alkoholin riskikäyttäjien mini-interventio ja Maantieliikenteen ammattikuljettajan työterveyshuolto sekä Työterveyslääkäri-, Työterveyshoitaja ja TTT-lehdet, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen TOIMIA-tietokannan ja Trafin ohjeet raideliikenneterveyteen liittyen.

Facultas toimintakyvyn arviointi
-aineiston ovat tehneet yhteistyössä Suomalainen Lääkäriseura Duodecim ja Työeläkevakuuttajat TELA.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2019 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.

Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.