Lääketieteelliset kuvastot ja Etsi diagnoosi

MK-Invent Oy
39,00 €
Terveysportin Lääketieteelliset kuvastot sisältää noin 10 000 ihotautikuvaa, 10 000 röntgen- ja magneettikuvaa sekä 1 200 anatomiakuvaa, jotka koostuvat keskeisistä Waldeyerin Anatomia des Menschen -teoksen kuvista sekä Henry Grayn ja Henry Vandyke Carterin piirtämistä anatomiakuvista. Lisäksi kuvastoista löytyvät lasten normaalit röntgenkuvat ja röntgen-anatomiakuvaparit, joita on yhteensä noin 2 000, sekä suomenkielinen anatomiakuvasto, joka sisältää yli 400 Waldeyerin keskeistä anatomiakuvaa, joiden latinankieliset nimet on vaihdettu suomenkielisiin. Silmätautikuvastossa on yli 4 000 kuvaa, jotka havainnollistavat noin 200 silmätaudin löydökset.

Etsi diagnoosin päätavoitteena on tukea vastaanotolla tehtävää diagnoosin valintaa sekä tarjota nopea mahdollisuus erotusdiagnoosien kartoittamiseen. Hakuja voi tehdä oireilla, ihottumalöydöksillä, laboratorioarvoilla tai tarkastelemalla valitun diagnoosin erotusdiagnooseja. Etsi diagnoosi sisältää noin 2 700 eri diagnoosia ja noin 23 000 kuvaa.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.