Hoitotyön tietokanta

Kustannus Oy Duodecim (toim.)
46,00 €

Terveysportin Hoitotyön tietokanta on käytännönläheinen tieto- ja ohjepankki kaikille hoitotyön ammattilaisille ja opiskelijoille.

Tietokanta sisältää mm. Sairaanhoitajan käsikirjan, Hoitotyön tutkimussäätiön tuottamat Hotus-hoitosuositukset ja Hotus-näyttövinkit, tukimateriaaleja potilasohjaukseen, Hoitotiede-lehden tutkimusartikkelit, Opi pelaten -oppimisympäristön lääke- ja liuoslaskujen harjoitteluun sekä satoja ohjeita hoitotoimenpiteisiin, turvalliseen lääkehoitoon ja vastaanottotyöhön niin perusterveydenhuollossa kuin erikoisaloillakin.

Tietokanta sisältää myös THL:n tuottamat NEUKO- ja Kouluikäisen mielenterveys -tietokannat, jotka sisältävät ohjeita ja materiaaleja neuvolatyöhön sekä koulu- ja opiskelijaterveydenhuoltoon.

Hoitotyön tietokanta on nopea väylä näyttöön perustuvaan tietoon käytännön hoitotyön tueksi.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka.

Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.