Ei tuotteita0,00 €

Pitkäaikaissairaudet

Pitkäaikaissairaudet

Kustannus Oy Duodecim (toim.)

90,00 €

Lyhyesti

Potilaan tarve ymmärtää sairautensa hoitoa on huomioitu ja seurannan ja toteutuksen lisäksi artikkeleissa käsitellään arjen kannalta keskeisiä asioita, kuten ruokavaliota, liikuntaa, ajokykyä, työssäkäynnin sujumista ja sosiaaliturvaa. Ohjeistus noudattaa Käypä hoito -suosituksia, viimeisimpiä isoja päivityksiä on tehty mm. Masennus- ja Keliakia-teoksiin.

Pitkäaikaissairaudet sisältää seuraavat teokset: Alkoholiriippuvuus, Allergia ja Astma, Diabetes, Epilepsia, Huume- ja lääkeriippuvuudet, Keliakia, Lihavuus, Masennus, Muistisairaan kuntouttava hoito, Reuma , Sydänsairaudet, Tupakka- ja nikotiiniriippuvuus sekä Rahapeliriippuvuus.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2019 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.

Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.
90.00 In stock