Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Pitkäaikaissairaudet

Pitkäaikaissairaudet

Kustannus Oy Duodecim (toim.)

36,00 €
Potilaan tarve ymmärtää sairautensa hoitoa on huomioitu ja seurannan ja toteutuksen lisäksi artikkeleissa käsitellään arjen kannalta keskeisiä asioita, kuten ruokavaliota, liikuntaa, ajokykyä, työssäkäynnin sujumista ja sosiaaliturvaa. Ohjeistus noudattaa Käypä hoito -suosituksia, viimeisimpiä isoja päivityksiä on tehty mm. Masennus- ja Keliakia-teoksiin.

Pitkäaikaissairaudet sisältää seuraavat teokset: Alkoholiriippuvuus, Allergia ja Astma, Diabetes, Epilepsia, Huume- ja lääkeriippuvuudet, Keliakia, Lihavuus, Masennus, Muistisairaan kuntouttava hoito, Muistisairaan hoidon hyvät käytönnöt, Palliatiivisen hoidon hyvät käytännöt, Reumasairaudet, Sydänsairaudet, Tupakka- ja nikotiiniriippuvuus sekä Rahapeliriippuvuus.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2019 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.

Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.