Pitkäaikaissairaudet

Kustannus Oy Duodecim (toim.)
71,00 €
Potilaan tarve ymmärtää sairautensa hoitoa on huomioitu ja seurannan ja toteutuksen lisäksi artikkeleissa käsitellään arjen kannalta keskeisiä asioita, kuten ruokavaliota, liikuntaa, ajokykyä, työssäkäynnin sujumista ja sosiaaliturvaa. Ohjeistus noudattaa Käypä hoito -suosituksia, viimeisimpiä isoja päivityksiä on tehty mm. Masennus- ja Keliakia-teoksiin.

Pitkäaikaissairaudet sisältää seuraavat teokset: Alkoholiriippuvuus, Allergiset sairaudet ja astma, Diabetes, Epilepsia, Huume- ja lääkeriippuvuudet, Keliakia, Lihavuus, Masennus, Muistisairaan hoito, Muistisairaan hoidon hyvät käytönnöt, Palliatiivisen hoidon hyvät käytännöt, Reumasairaudet, Sydänsairaudet, Tupakka- ja nikotiiniriippuvuus sekä Peliriippuvuus.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Arvio:
100%
1 arvostelu
Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.