Pitkäaikaissairaudet

Kustannus Oy Duodecim (toim.)
36,00 €
Potilaan tarve ymmärtää sairautensa hoitoa on huomioitu ja seurannan ja toteutuksen lisäksi artikkeleissa käsitellään arjen kannalta keskeisiä asioita, kuten ruokavaliota, liikuntaa, ajokykyä, työssäkäynnin sujumista ja sosiaaliturvaa. Ohjeistus noudattaa Käypä hoito -suosituksia, viimeisimpiä isoja päivityksiä on tehty mm. Masennus- ja Keliakia-teoksiin.

Pitkäaikaissairaudet sisältää seuraavat teokset: Alkoholiriippuvuus, Allergiset sairaudet ja astma, Diabetes, Epilepsia, Huume- ja lääkeriippuvuudet, Keliakia, Lihavuus, Masennus, Muistisairaan hoito, Muistisairaan hoidon hyvät käytönnöt, Palliatiivisen hoidon hyvät käytännöt, Reumasairaudet, Sydänsairaudet, Tupakka- ja nikotiiniriippuvuus sekä Peliriippuvuus.

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2022 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.


Organisaatiokäyttö hinnoitellaan erikseen. Organisaatioiden käyttöoikeuden tunnistus perustuu ip-tunnistukseen. Annamme organisaatiokäytöstä mielellämme lisätietoa ja tarjouksen, terveysportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.