Tunne tunteesi

Katja Myllyviita
1.-8. painos 2022, 256 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516565371
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 32,00 €
Hinta 19,20 €
Tunne tunteesi -kirja kertoo tunteista. Psykoterapeutti, tietokirjailija Katja Myllyviita on havainnut työssään, että masennus alkaa helpottaa, kun asiakas oppii tunnistamaan ja hyväksymään itsessään erilaisia epämiellyttäviä tunteita. Ahdistus puolestaan vähenee, kun tunteitaan oppii säätelemään.

Tämän kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa tunnistamaan tunteisiin liittyviä vaikeuksia, kohtaamaan hankaliksi koettuja tunteita ja hyödyntämään tunteiden tarkoituksenmukaisuutta omassa elämässä, ihmissuhteissa ja itselle tärkeiden asioiden edistämisessä. Kirjan harjoitukset auttavat sinua rauhoittumaan ja säätelemään tunteitasi.

• Tunteet tarjoavat meille tärkeää tietoa, joka auttavat meitä tekemään päätöksiä ja toimimaan tehokkaasti.
• Meidän on hyödyllistä tunnistaa ja säädellä omia tunteitamme.
• Kun opit käsittelemään tunteita, löydät omat arvosi ja mielekästä sisältöä elämääsi. Samalla edistät terveyttäsi ja saat mahdollisuuden parantaa ihmissuhteitasi.

Tunne tunteesi kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.Tekijät

Katja Myllyviita

Psykologi ja ylemmän erityistason kognitiivinen psykoterapeutti. Katja Myllyviita on toiminut Hyvinkään sairaanhoitoalueella nuorisopsykiatriassa kliinisenä psykologina vuodesta 2006 lähtien. Hän on työskennellyt aiemmin päihdeongelmaisten nuorten parissa, perheneuvolassa sekä nuorten ammatinvalintapsykologina. Hän työskentelee tällä hetkellä yksityisenä psykoterapeuttina ja kouluttajana.

Katja Myllyviita on kirjoittanut Kustannus Oy Duodecimin vuonna 2014 julkaiseman kirjan Vapaaksi viiltelystä ja vuonna 2016 uudelleen ilmestyneen Peace – Selviytymisopas nuorten vanhemmille.

Teoksesta muualla

Tutustu Mieletöntä! Anja Snellman -podcastiimme, jossa vieraana Katja Myllyviita.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.