Joustava mieli - Vapaudu stressin, uupumuksen ja masennuksen yliotteesta

Arto Pietikäinen
1.-29. painos 2023, 317 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516563612
Saatavuus
Varastossa
36,00 €
- Tunnista omat tapasi reagoida stressiin ja hyödylliset stressinhallintakeinot.
- Vapaudu murehtimisesta, univaikeuksista, uupumuksesta ja masennuksesta.
- Opi jämäkkää vuorovaikutusta, hankalan työyhteisötilanteen kohtaamista ja luovaa ongelmanratkaisua.

Kirja Joustava mieli tarjoaa nelisenkymmentä käytännön harjoitusta kohti oman itsen näköistä, mielekästä elämää. Lukuisat havainnolliset esimerkit helpottavat harjoitusten tekemistä.

Paitsi masennus-, ahdistuneisuus- ja itsetunto-ongelmien omahoitoon ja ammattilaisen tukeman ohjauksen työvälineeksi kirja soveltuu myös käsikirjaksi ja lyhytterapeuttisten metodien oppaaksi terveyden- ja työterveyshuoltoon sekä kuntoutusryhmien vetäjille.

Kirja nojautuu uusimpiin kognitiivisen käyttäytymisterapian ja hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiin, joita kirjoittaja on käyttänyt menestyksekkäästi työterveyshuollossa. Mukana kirjassa on myös lupaavimmat uudet tekniikat kuten tietoisuustaitojen harjoittelu.

Joustava mieli kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.



Tekijät

Arto Pietikäinen
Psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti (kognitiivinen käyttäytymisterapia). Työskentelee yksityisvastaanotolla Tampereella. Työote pohjautuu käyttäytymisterapian menetelmiin, joista tekijä soveltaa etenkin hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT). Yksilötyön lisäksi kouluttaa alan ammattilaisia käyttämään HOT-menetelmiä ja luennoi psykologisen joustavuuden kehittämisestä. Lisätietoja: www.joustavamieli.com.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.