Immunologia

Klaus Hedman, Terho Heikkinen, Pentti Huovinen, Asko Järvinen, Seppo Meri, Martti Vaara (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516566323
40,00 €
Oppiportin Immunologia -verkkokirja käsittelee monipuolisesti yleisimmunologiaa ja infektioimmunologiaa. Siinä keskitytään myös immunologisiin kudosvaurioihin, immuunisairauksiin ja interventioihin.

Immunologia-teos jakaantuu yleisimmunologiaan, infektioimmunologiaan ja immunologisiin kudosvaurioihin, immuunisairauksiin ja interventioihin. Siinä käsitellään mm. luontainen ja opittu immuniteetti ja niiden yhteistoiminta, komplementtijärjestelmä, immunologinen muisti ja immuunipuolustus eri infektioissa. Teoksessa tarkastellaan myös immunologian merkitystä elinten ja kudosten siirroissa, verensiirroissa, kudosvaurioissa, varsinaisissa immuunitaudeissa ja tulehduksellisissa yleissairauksissa. Myös syövän immunologiasta ja immunoterapiasta on oma lukunsa.

Immunologia on toinen osa kolmiosaisesta teoksesta Mikrobiologia, immunologia ja infektiosairaudet.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.