Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkopankissa. Verkkokauppamme käyttää Checkout-maksunvälityspalvelua kortti- ja mobiilimaksuissa. Asiakkaan tiliotteella tai luottokorttierittelyssä näkyy veloittajana Checkout. Emme tarjoa tuotteitamme toimitettavaksi postiennakolla.

Maksuehto Lasku tarjotaan ainoastaan yritysasiakkaille, jotka tallentavat Y-tunnuksen tilauksen yhteydessä. Maksuehto on 14 päivää netto. Maksun myöhästyessä Kustannus Oy Duodecimilla on oikeus lähettää muistutuslasku ja periä viivästyskorkoa korkolain mukaan. Kaikki toimitetut tuotteet ovat Kustannus Oy Duodecimin omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

Toimitus

Voit valita toimitustavoiksi Postin postipaketin tai Matkahuollon paketin. Lisätietoja noutopaikoista: www.posti.fi ja www.matkahuolto.fi.

Emme toimita tuotteita ulkomaille.

Painotuotteet lähetetään varastoltamme 1-3 arkipäivässä. Verkkopalveluiden ja verkko-oppikirjojen tilaukset käsittelemme kolmen arkipäivän kuluessa ja käyttöoikeudet vahvistetaan asiakkaalle sähköpostitse. Lahjakortit toimitamme viidessä arkipäivässä. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido Kustannus Oy Duodecimia. Pidätämme oikeuden toimittaa tilaus osissa.
Saat toimituksesta tiedon tekstiviestillä tai sähköpostitse, ja voit seurata lähetystäsi valitsemasi palveluntuottajan lähetysseurannassa, mikäli lähetyksellä on seurantakoodi.

Mikäli jätät tuotteen noutamatta valitsemastasi noutopaikasta, emme lähetä tilausta uudelleen ja palautamme saamamme suorituksen 14 päivän kuluessa.

Toimituskulut ovat 5,20 € lähetykseltä.