Ei tuotteita0,00 €

Tilauksen peruuttaminen ja palautusohjeet

Kirjat

Palautusoikeus käyttämättömälle ja myyntikelpoiselle tuotteelle on 14 päivää toimituksen tai viimeisen toimituserän vastaanottamisesta. Saatuamme tuotepalautuksesi, palautamme 14 päivän kuluessa saamamme suoritukset mukaan lukien mahdolliset toimituskustannukset samalla maksutavalla kuin alkuperäinen suoritus on tehty.

Mikäli jätät tuotteen noutamatta valitsemastasi noutopaikasta ja et ole ilmoittanut meille palautuksesta, emme palauta 5,20 euron toimituskuluja. Mikäli tuote on ostettu kampanjan aikana ilman toimituskuluja, perimme noutamatta jätetyistä lähetyksistä toimituskulut 5,20 euroa.

Palauta tuote seuraavasti

1.    Ilmoita palautuksesta sähköpostilla verkkokauppa(at)duodecim.fi
2.    Täytä lähetyksen mukana oleva palautuslomake ja liitä mukaan myös lähete, jotta pystymme helposti yksilöimään palautuksen. Täytä lomakkeelle mysö tilinumerosi maksun palautusta varten.
3.    Pakkaa kirja/kirjat mieluiten alkuperäiseen pakkaukseensa ja merkitse pakkauksen päälle tunnus ASIAKASPALAUTUS / SOPIMUSNUMERO 602409 ja lähetä paketti Postin kautta osoitteella:

Kirjavälitys
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Malli palautuslomakkeesta (pdf)

Virheellinen tuote

Jos sinulle toimitetaan virheellinen tai viallinen tuote, asiasta tulee ilmoittaa viipymättä asiakaspalveluumme verkkokauppa(at)duodecim.fi tai arkisin klo 9-16 puhelimitse numeroon 09 6188 5590. Toimitamme kuluitta virheellisen tuotteen tilalle uuden tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta saamamme suorituksen saatuamme tuotepalautuksesi. Palauta tuote palautuslomakkeen ohjeiden mukaisesti.

Verkkopalvelut

Verkkopalveluiden tilauksissa palautusoikeus on 14 päivää käyttöoikeuden vahvistamisesta. Ole yhteydessä terveysportti(at)duodecim.fi tai arkisin numeroon 09 6188 5590.