Muistisairaudet

Timo Erkinjuntti, Anne Remes, Juha Rinne, Hilkka Soininen (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516566460
67,00 €
Muistin ja tiedonkäsittelyn muutokset haastavat pitkän työuran ja itsenäisen arjen. Muistisairaudet ovat yksi kalleimmista kansantaudeistamme. Väestön ikääntyessä muistisairaiden määrä lisääntyy ja kustannukset kasvavat.

Muistisairauksia voidaan ehkäistä, tunnistaa varhain ja hoitaa. Oppiportin uudistettu Muistisairaudet -verkkokirja sisältää kuvaukset etenevistä muistisairauksista, muistin haasteista muissa sairauksissa sekä muistisairauksien taudinmäärityksen ja hoidon.

Muistisairaudet käsitellään muistisairauksien uuden luokittelun mukaisesti. Teos valottaa muistisairaan ehyttä hoitopolkua, kuntoutusta, pitkäaikaishoitoa, oikeuksia ja edunvalvontaa sekä kelpoisuuksien arviota. Uudistettuun teokseen on lisätty uudet luvut muistisairaiden kuntoutuksesta sekä muistisairauksien genetiikasta ja perinnöllisistä muistisairauksista.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.