Potilasturvallisuuden perusteet

Leena-Maija Aaltonen, Per Rosenberg (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516565760
35,00 €
Oppiportin Potilasturvallisuuden perusteet -verkkokirja on tärkeä kaikille, jotka haluavat oppia potilasturvallisuuteen liittyvät kliiniset ja lainsäädännölliset seikat.

Teoksessa korostetaan syyllistämättömyyden periaatetta vaaratilanteiden raportoinnissa sekä moniammatillisuuden ja yhteisharjoitteluiden tarvetta potilasturvallisuuden takaamiseksi. 

Potilasturvallisuuden perusteet -teos sisältää arvokasta tietoa, opettavaisia tapausselostuksia, ajankohtaisia tilastoja ja analyysejä sekä arvioita lähivuosien kehitysnäkymistä ja -ennusteista. 

Teos soveltuu oppikirjaksi lääketieteen opiskelijoille heidän varttuessaan lääkäreiksi ja erityisesti erikoistuvien lääkäreiden lähijohtajakoulutukseen. Lisäksi se soveltuu kaikille terveydenhuollon aloille ammatilliseksi täydennyskoulutukseksi sekä oppaaksi sairaanhoidon hallintotehtävissä toimiville ja päättäjille.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.