Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Turvallisen lääkehoidon ABC hoitohenkilökunnalle -koulutuskokonaisuus (e)

Turvallisen lääkehoidon ABC hoitohenkilökunnalle -koulutuskokonaisuus (e)

Lääketietokeskus Oy

EAN/tuotenumero:
9789516566866
260,00 €
Hoitohenkilökunnalla on keskeinen rooli turvallisen ja tarkoituksenmukaisen lääkehoidon toteutuksessa sekä lääkityspoikkeamien ennaltaehkäisyssä. Hoitaja tarkistaa viime kädessä, että oikea potilas saa oikean lääkkeen, oikeaan aikaan, oikeaan vaivaan ja oikein annosteltuna.

Kurssit ovat käytännönläheisiä. Ne sisältävät ajankohtaista tietoa, aktivoivia potilastapauksiin liittyviä tehtäviä ja lyhyitä opetusvideota. Sisältö noudattaa STM:n Turvallinen lääkehoito -oppaan suosituksia, ja potilastapaukset ovat todellisista lääkehoitotilanteista. Kurssit ovat lääkealan asiantuntijoiden tekemiä.

Suoritettuasi Turvallinen lääkehoito hoitotyössä -kurssin ymmärrät, miten keskeinen ja vastuullinen rooli sinulla on onnistuneen ja turvallisen lääkehoidon toteutuksessa, mistä turvallinen lääkehoito koostuu ja mihin asioihin sinun tulee kiinnittää huomiota työssäsi estääksesi lääkityspoikkeamia.

Verkkokurssit on suunnattu erityisesti perus- ja lähihoitajille. Ne soveltuvat myös sairaanhoitajille ja muille lääkehoitoa toteuttaville hoitotyön ammattilaisille. IV-antibioottihoitoa käsittelevä kurssi on tarkoitettu sairaanhoitajille.

Kokonaisuuteen kuuluvat verkkokurssit:
Turvallinen lääkehoito hoitotyössä
Kotihoidon lääkitysturvallisuus
Lääkehaitta — miten toimin?
Iäkkään monilääkitys
Lääkehoidon seuranta
IV-antibioottihoito kotisairaanhoidossa
Iäkkään kivunhoito
Tunnetko riskilääkkeet? 
PKV-lääkkeet ja huumaavat lääkeaineet 

Tilaus oikeuttaa aineistojen 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. 

Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.