Vakuutusratkaisut potilaan tukena

Teemu Takala, Timo Aro, Maija Haanpää, Mikael Hedenborg, Jukka Kivekäs, Janne Leinonen (toim.)
2018
EAN/tuotenumero
9789516567047
47,00 €
Oppiportin Vakuutusratkaisut potilaan tukena tarjoaa ajantasaisen tietopaketin lääkäreille, kun potilasta on kohdannut esimerkiksi työtapaturma, tai työkyvyttömyys on jostain syystä pidentynyt. Haasteellisiin ongelmiin perehdytään käytännön esimerkkien avulla.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Teemu Takala
LT, sisätautiopin dosentti, vakuutuslääketieteen ja kuntoutuksen erityispätevyys. Kela, Pohjola Vakuutus, Veritas Eläkevakuutus ja Aktia Henkivakuutus.

Timo Aro
LKT, vakuutuslääketieteen dosenti (HY), Master of Science (Harvard). Työterveyshuollon ja terveydenhuollon erikoislääkäri. Vakuutuslääketieteen erityispätevyys. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

Maija Haanpää
LT, neurologian dosentti, kivunhoitolääketieteen, kuntoutuksen, lääketieteen opetuksen ja vakuutuslääketieteen erityispätevyys, hallinnon pätevyys. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

Mikael Hedenborg
LKT, työterveyshuollon erikoislääkäri, vakuutuslääketieteen erityispätevyys, Fennia.

Jukka Kivekäs
LKT, vakuutuslääketieteen dosentti, vakuutuslääketieteen ja kuntoutuksen erityispätevyys. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma.

Janne Leinonen
LT, neurologian erikoislääkäri, vakuutuslääketieteen erityispätevyys. Keva.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.