Unentaidot - Löydä uni ilman lääkkeitä

Susan Pihl, Anna-Mari Aronen
5., uudistettu painos 2020, 312 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523600171
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 32,00 €
Hinta 22,40 €
  • Vapaudu unettomuuden pelosta.
  • Irrota nukkumista vaikeuttavista ajattelumalleista ja tunteista. 
  • Opi uusia itsetuntoa, elämänhalua ja tyyneyttä lisääviä toimintatapoja.
Unentaidot käyttää kognitiivis-behavioraalista lähestymistapaa unettomuuden lääkkeettömässä hoidossa. Kolmiulotteinen uniterapia sisältää keinoja, joilla muutetaan haitallisia rutiineja ja toimintatapoja sekä rytmitetään unta ja valvetta.  Terapia korjaa myös haitallisia ajatusmalleja ja ylivireystilaa ylläpitäviä tunteita, joista merkittävä on unettomuuden pelko.  Kolmantena ulottuvuutena terapiassa käsitellään arvoja ja tarkoituksia, jotka ohjaavat elämää.

Kirja sisältää kymmeniä käytännöllisiä ohjeita, tietoisen läsnäolon harjoituksia ja esimerkkejä. Uniterapiaan kuuluu ystävällinen ja myötätuntoinen suhtautuminen omaan kärsimykseen. 

Kirjan viidenteen painokseen on lisätty tietoa vireystilaa säätelevistä mekanismeista, uusi luku hypnoterapiasta unettomuuden hoidossa sekä uniryhmäläisten piirroksia ja maalauksia olotilasta unettomana ja toisaalta hyvin nukkuneena.

Unentaidot sopii unettomuudesta kärsiville ja kaikille huonosti nukkuville käytettäväksi itsehoidon ja ammattilaisen tukeman ohjauksen apuna.


Tekijät

Susan Pihl 
Laboratoriohoitaja, unipolygrafiateknologi ja uniterapeutti. Susan pitää yksityisvastaanottoa Uniliitto ry:ssä ja toimii polygrafiateknologina Helsingin Uniklinikan palveluksessa. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus unen tutkimuksista ja unettomuuden hoidosta. Susanilla on tutkinto logoterapiassa. Hän on suorittanut kognitiivisen psykoterapian laajan opintokokonaisuuden, saanut koulutuksen tietoisuustaitopohjaisesta kognitiivisesta lyhytterapiasta ja kognitiivisesta hypnoterapiasta. Susan on kokenut luennoitsija ja kouluttaja. Hän pitää esitelmiä ja antaa koulutusta unesta, unihäiriöistä ja niiden hoitamisesta sekä suurelle yleisölle että terveydenhuollon ammattilaisille. Lisätietoja: www.susanpihl.fi

Anna-Mari Aronen 
Sairaanhoitaja ja uniterapeutti. Anna-Mari Aronen toimii sairaanhoitajana ja uniterapeuttina Helsingin Uniklinikalla. Hän on työskennellyt lähes 20 vuotta eri uniklinikoilla. Hänellä on pitkäaikainen kokemus unitutkimuksista ja erilaisten unihäiriöiden hoidosta. Anna-Mari on suorittanut kognitiivisen psykoterapian laajan opintokokonaisuuden, sekä saanut koulutuksen tietoisuustaitopohjaisesta kognitiivisesta lyhytterapiasta ja kognitiivisesta hypnoterapiasta. Hän antaa koulutusta unettomuuden lääkkeettömistä hoitokeinoista ja pitää luentoja unesta, unihäiriöistä ja niiden hoitamisesta. Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.