Hyviä kohtaamisia terveydenhuollossa

Esa Saarinen, Eero Tiilikainen
EAN/tuotenumero
9789523600416
50,00 €

Tällä verkkokurssilla pohditaan vuorovaikutuksen merkitystä ja voimaa terveydenhuollossa. Soveltavan filosofian näkökulman siihen tuo kurssin asiantuntija professori Esa Saarinen. 

Terveydenhuollon tehtävänä ja tavoitteena on potilaan laadukas, turvallinen ja oikea-aikainen hoito, jota toteutetaan potilaslähtöisesti. Hoidon ytimessä on kohtaaminen, ihmisten välinen inhimillinen vuorovaikutus.

Miten systeemiajattelun ja filosofian näkökulma voisi luoda lisää hyviä kohtaamisia ja hyvää ilmapiiriä terveydenhuollossa? Voisiko sitä kautta syntyä lisää tyytyväisyyttä työhön ja myös laadukkaampaa hoitoa?

Tilaus oikeuttaa aineistojen 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. 


Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

FT Esa Saarinen toimii systeemitieteiden, soveltavan filosofian ja luovan ongelmanratkaisun professorina Aalto-yliopistossa.

LT, syöpätautien ja sisätautien erikoislääkäri Hanna Pelttari toimii koordinoivana päätoimittajana Kustannus Oy Duodecimissa.

DI Eero Tiilikainen toimii luovan alan yrittäjänä tuotantoyhtiössään Talkfast productions sekä professori Saarisen assistenttina Aalto-yliopistossa.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.