Akuuttihoito-opas

Markku Mäkijärvi, Janne Alakare, Veli-Pekka Harjola, Hannu Päivä, Johanna Tuukkanen, Juha Valli (toim.)
2023
EAN/tuotenumero
9789523602335
18,00 €
Akuuttihoito-opas auttaa määrittämään toimenpiteiden ja tutkimusten kiireellisyyttä ja ohjaa toimimaan hyvien hoitokäytäntöjen mukaisesti päivystystilanteessa. Oppaan käytännönläheiset, suomalaisten asiantuntijoiden laatimat ja uusimpien hoitosuositusten mukaiset ohjeet palvelevat kaikkia päivystystyötä tekeviä ja toimivat päivystystyön perusohjeistuksena.

Heinäkuussa 2023 julkaistussa päivityksessä kaikkien artikkelien tiedot on tarkistettu ja päivitetty. Uusia, täysin uudistettuja tai merkittävästi päivittyneitä artikkeleita on kaikissa luvuissa. Sisällöltään merkittävimmin uudistuneita lukuja ovat kardiologia, infektiot, neurologia ja geriatria. Päihdehäiriöitä käsitellään aiempaa laajemmin. Sisällön uudistamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota päivystyksellisen hoidon sujuvaan toteutumiseen.

Akuuttihoito-opas ilmestyy sähköisessä muodossa Terveysportissa Akuuttihoidon tietokannoissa (www.terveysportti.fi). 

Tilaushetkellä verkkokaupassa näkyvä tilaushinta vastaa käyttöoikeusmaksua vuoden 2024 loppuun saakka. Tilaus on jäsenille kestotilaus.
Akuuttihoito-oppaan tilaaja saa tietokannan käyttöoikeuden myös Terveysportti.mobi-palvelussa (terveysportti.mobi). Lisätietoa: terveysportti@duodecim.fi

Tekijät

Päätoimittaja

Markku Mäkijärvi LT, dos., kardiologian ja sisätautien erikoislääkäri, johtajaylilääkäri, HUS

Toimittajat

Janne Alakare LL, akuuttilääketieteen ja sisätautien erikoislääkäri, ylilääkäri, HUS Akuutti, Lohja

Veli-Pekka Harjola LT, dos., akuuttilääketieteen, kardiologian ja sisätautien erikoislääkäri, ylilääkäri, HUS Akuutti, Päivystys

Hannu Päivä LT, dos., ylilääkäri, toimialuejohtaja, Pirkanmaan hyvinvointialue

Johanna Tuukkanen LL, anestesiologian erikoislääkäri, ylilääkäri, Sairaala Nova, Keski-Suomen hyvinvointialue

Juha Valli LL, akuuttilääketieteen ja anestesiologian erikoislääkäri, ylilääkäri, HUS Akuutti

Teoksesta muualla

Lisäksi Akuuttihoito-oppaan voi ostaa mobiililaitteisiin ladattavana, ilman verkkoyhteyttä toimivana sovelluksena sovelluskaupoista. Sovellus sisältää myös Myrkytysten hoito (2019) - ja Akuuttihoidon lääkkeet (2019) -oppaat.

Arvostelut

Arvio:
100%
1 arvostelu
Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.