Vaikuttavuus sosiaali- ja terveydenhuollossa

Antti Malmivaara
2023
EAN/tuotenumero
9789523604841
26,00 €

Vaikuttavuus sosiaali- ja terveydenhuollossa -teoksen lukujen otsikot koostuvat sosiaali- ja terveydenhuollon tärkeimmistä kysymyksistä. Hoidon saatavuus ja saavutettavuus, laadukkuus ja yhdenvertaisuus sekä vaikuttavuus, turvallisuus ja kustannusvaikuttavuus kulkevat punaisena lankana läpi kirjan.

Aiheina ovat peruskäsitteiden määrittely, vaikuttavuustiedon tarve ja tiedon saavuttaminen, soveltaminen ja hyödyntäminen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan optimointi.  Lisäksi aiheina ovat arkivaikuttavuuden lääketiede sekä valtakunnallisen tason ja organisaatiotason vision, strategian ja arvon luomisen periaatteet.

Lukijat voivat käyttää teosta sekä oppikirjana että käsikirjana ajankohtaisessa päätöksenteossa.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Antti Malmivaara

Professori, lääketieteen ja kirurgian tohtori Antti Malmivaara on toiminut Suomen terveydenhuollon menetelmien yksikön ylilääkärinä ja THL:n terveys- ja sosiaalitalousyksikön ylilääkärinä. Malmivaara on ollut sivutoiminen Käypä hoito -toimittaja 20 vuoden ajan. Malmivaaran julkaisemat tieteelliset tutkimukset käsittelevät erityisesti lääketieteellisen hoidon vaikuttavuutta, turvallisuutta ja kustannusvaikuttavuutta. Hän on luonut arkivaikuttavuuden lääketieteen ja vertaiskontrolloidun tutkimuksen käsitteet, ohjeistot kliinisten ja järjestelmiin kohdistuvien interventioiden vaikuttavuuden ja tulosten sovellettavuuden arviointiin sekä suosituksen sosiaali- ja terveydenhuollon visiolle ja strategialle. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.