Haastava vuorovaikutus potilastyössä

Mervi Kautto ja Kirsti Nurmela
EAN/tuotenumero
9789523605275
60,00 €
Webinaarissa käsitellään ammattilaisen ja potilaan välistä sekä kasvotusten että digitaalisissa kanavissa tapahtuvaa vuorovaikutusta. Koulutuksessa tutustutaan vuorovaikutuksen taustalla vaikuttaviin tekijöihin ja ilmiöihin niin ammattilaisen, potilaan kuin yhteisönkin näkökulmasta. Käytännönläheisessä koulutuksessa pohditaan, kuinka luodaan fyysisesti ja psykologisesti turvallinen vuorovaikutustilanne. Lisäksi saat työkaluja haastavista tilanteista selviytymiseen. 

Oppimistavoitteet:
- Tiedät ja tunnistat vuorovaikutukseen vaikuttavia tekijöitä ja ilmiöitä.
- Osaat tunnistaa ja ennakoida sujuvaa vuorovaikutusta uhkaavia merkkejä. 
- Tunnistat osallistujien tunnetilojen merkityksen vuorovaikutustilanteessa ja tiedät, kuinka voi mukauttaa omaa toimintaasi vuorovaikutuksen sujumiseksi.  
- Saat konkreettisia keinoja haastavissa vuorovaikutustilanteissa selviytymiseen.

Kohderyhmä: Webinaari sopii kaikille potilastyötä tekeville terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille. 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 7.5.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Mervi Kautto 
Yleislääketieteen erikoislääkäri, koulutusylilääkäri, Pihlajalinna. 

Kirsti Nurmela 
LT, ylilääkäri, Pirkanmaan hyvinvointialueen psykiatrian toimialue. 

Petra Kupari
Tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.