Turvallisen lääkehoidon työkalupakki hoitajille

Marianne Kuusisto ja Tiia Saastamoinen
EAN/tuotenumero
9789523605466
60,00 €
Lääkehoito on keskeinen osa hoitotyötä. Turvallinen lääkehoito edellyttää osaamista ja sen toteuttamiseen on olemassa helppoja ja käytännönläheisiä työkaluja. 

Tiedätkö, miten voit hoitajana vaikuttaa turvallisen lääkehoidon toteutumiseen arjen työssäsi? Tämän koulutuksen avulla vahvistat osaamistasi lääkehoitoprosessin eri vaiheista ja niiden vaaranpaikoista. Koulutus valottaa myös, kuinka lääkitysturvallisuus linkittyy asiakas- ja potilasturvallisuuteen sekä miten vaaratapahtumista voidaan oppia työyksikön turvallisuuskulttuuria parantaen. 

Webinaarissa päivität tietojasi ja saat käytännönläheisiä vinkkejä sekä työkaluja turvallisen lääkehoidon toteuttamiseen jo seuraavasta työvuorostasi alkaen. 

Oppimistavoitteet:
- Ymmärrät miten voit omalla toiminnallasi varmistaa turvallisen lääkehoidon toteutumisen. 
- Tunnistat turvallisen lääkehoitoprosessin eri vaiheet. 
- Tiedät suuren riskin lääkkeet.
- Osaat käyttää turvallisen lääkehoidon työkaluja omassa työssäsi.

Kohderyhmä: Lääkehoitoa toteuttavat hoitotyön ammattilaiset sekä alan opiskelijat ja opettajat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 21.5.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Marianne Kuusisto  
Farmaseutti, FM, väitöskirjatutkija, lääkitysturvallisuuskoordinaattori, Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskus.

Tiia Saastamoinen 
TtT, sh AMK, hoitotyön lehtori ja tutkintovastaava, Metropolia ammattikorkeakoulu. 

Petra Kupari
Tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.