Hoidon tarpeen arviointi: sosiaaliset hätätilanteet

Ritva Larsson ja Anna-Maria Ojala
EAN/tuotenumero
9789523605763
60,00 €

Mikä on sosiaalinen hätätilanne? Milloin teen ilmoituksen sosiaalitoimeen tai viranomaisille? Mitä sosiaalipäivystyksessä tapahtuu?

Webinaarissa keskitytään sellaisten sosiaalisten hätätilanteiden tunnistamiseen, jotka vaativat välitöntä reagointia. Koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesti ja esimerkkien avulla terveydenhuollon ammattilaisten ilmoitusvelvollisuutta ja sen mukaan toimimista. Saat lisäksi tietoa sosiaalipäivystyksen ja -sosiaalihuollon roolista ja tehtävistä sosiaalisissa hätätilanteissa.


Oppimistavoitteet:

- Osaat tunnistaa sosiaalisia hätätilanteita.

- Tiedät, mitä ammattilaisen ilmoitusvelvollisuus tarkoittaa ja osaat toimia sen mukaan.

- Tiedät sosiaalipäivystyksen roolin ja tehtävät sosiaalisissa hätätilanteissa. 

- Ymmärrät oman roolisi sekä moniammatillisen yhteistyön merkityksen sosiaalisten hätätilanteiden hoitamisessa.


Kohderyhmä:

Webinaari soveltuu hoidon tarpeen arviointia tekeville terveydenhuollon ammattilaisille, alan opiskelijoille ja opettajille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 5.11.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Ritva Larsson
YTM, sosiaalityöntekijä, Helsingin sosiaalipäivystys.

Anna-Maria Ojala
TtM, ensihoidon lehtori, Oulun ammattikorkeakoulu.

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Oppiportti, Kustannus Oy Duodecim.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.