Syöpähoitojen pitkäaikaisvaikutukset

Maarit Bärlund ja Tanja Skyttä
EAN/tuotenumero
9789523605985
60,00 €
Tunnistatko sairastetun syövän ja sen hoitojen seuraukset muun oireilun taustalla? Tiedätkö miten syöpähoidot vaikuttavat potilaan elimistöön, muiden sairauksien hoitoon tai arkeen? 

Webinaarissa keskitytään syöpähoitojen pitkäaikaisvaikutuksiin ja -haittoihin, jotka saattavat piillä potilaan uusien oireiden taustalla. Saat tietoa myös syöpäsairauksien seurannasta sekä oireista ja asioista, joihin kiinnittää erityistä huomiota potilasta kohdattaessa.

Oppimistavoitteet:
- Tunnistat ja osaat epäillä syöpähoitojen vaikutusta oireiden taustalla. 
- Ymmärrät oireperustaisuuden syövän sairastaneen seurannassa.
- Ymmärrät syöpähoitojen mekanismit haittojen takana.
- Saat varmuutta syövän sairastaneen potilaan kohtaamiseen.
- Ymmärrät terveellisten elämäntapojen vaikutuksen pitkäaikaishaittoihin ja riskeihin.

Kohderyhmä:
Webinaari soveltuu kaikille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka hoitavat ja kohtaavat syöpään sairastuneita ja siitä selvinneitä potilaita heidän muissa sairauksissaan. Koulutus tarjoaa perustietoa aiheesta, ja se soveltuu myös lääketieteen ja terveydenhuollon opiskelijoille sekä opettajille.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 17.9.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Maarit Bärlund
Dosentti, LT, syöpätautien erikoislääkäri, ylilääkäri ja syövänhoidon vastuualuejohtaja, Pirkanmaan hyvinvointialue.

Tanja Skyttä
Dosentti, LT, syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri, apulaisylilääkäri, Tays sädehoidon poliklinikka.

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Oppiportti, Kustannus Oy Duodecim.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.