Tulehdukselliset suolistosairaudet

Marika Huovinen ja Tuire Ilus
EAN/tuotenumero
9789523605992
60,00 €
Webinaari tarjoaa perustietoa tulehduksellisista suolistosairauksista (IBD) ammattilaisille. Koulutuksessa tutustutaan IBD:n etiologiaan ja patogeneesiin, diagnostiikkaan, hoitomuotoihin sekä potilaiden moniammatilliseen hoitoon. Saat tietoa myös siitä, mitä tapahtuu IBD-hoitajan vastaanotolla tuoreen diagnoosin jälkeen sekä sairauden seurannasta ja hoidon digitaalisuudesta. Lisäksi koulutus tarjoaa vinkkejä omahoidon tukemiseen.

Webinaarin tavoitteena on tarjota osallistujille vankka perusta ymmärtää IBD:n taustalla olevia mekanismeja sekä sen vaikutuksia potilaiden elämään ja hyvinvointiin. 

Oppimistavoitteet:
- Osaat epäillä IBD:tä.
- Tiedät, miten IBD diagnosoidaan ja hoidetaan.
- Tunnet ammattilaisten roolit IBD:n seurannassa.
- Ymmärrät IBD:n vaikutuksen potilaan arkeen.

Kohderyhmä:
Koulutus soveltuu kaikille terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille, jotka tarvitsevat perustietoa aiheesta. 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 3.9.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Marika Huovinen 
sairaanhoitaja, IBD-hoitotyön asiantuntijahoitaja, Vatsakeskus, Siunsote, Pohjois-Karjalan Hyvinvointialue.

Tuire Ilus
LT, gastroenterologian erikoislääkäri, Tays gastroenterologian poliklinikka. 

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Oppiportti, Kustannus Oy Duodecim.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.