Univaikeutta vai unihäiriö?

Markku Partinen ja Tuula Tanskanen
EAN/tuotenumero
9789523606197
60,00 €
Webinaarissa keskitytään terveydenhuollon ammattilaisten osaamisen kehittämiseen unihäiriöiden tunnistamisessa ja hoidossa. Tavoitteena on ymmärtää unen merkitys kokonaisvaltaiselle terveydelle ja oppia tunnistamaan tavallisimmat unihäiriöt sekä tuntea niiden hoitomuodot.

Koulutuksessa korostetaan moniammatillista yhteistyötä ja annetaan työkaluja unihäiriöiden seulontaan ja diagnostiikkaan. Lisäksi käsitellään lääkkeettömiä hoitomenetelmiä ja opetetaan, miten uni-valve-päiväkirjaa ja muita arviointityökaluja käytetään potilaan unen seurannassa ja hoidon suunnittelussa. Lisäksi koulutus antaa valmiuksia ohjata potilasta tarvittaessa erikoistuneempaan hoitoon.

Kohderyhmä:
Kaikki lääkärit ja hoitajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet terveydenhuollon ammattilaiset ja alojen opiskelijat, jotka tarvitsevat perustietoa asiasta. 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 22.10.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Markku Partinen
LKT, neurologian dosentti ja professori, Helsingin yliopisto.

Tuula Tanskanen
sairaanhoitaja YAMK ja tohtorikoulutettava, unihoitaja, asiantuntijatason CBT-I unettomuusterapeutti, HUS Unihäiriöpoliklinikka.

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Oppiportti, Kustannus Oy Duodecim.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.