Tyttöjen ja naisten ADHD ja autismikirjo

Veera Koponen ja Elina Santti
EAN/tuotenumero
9789523606203
60,00 €
Webinaarissa käydään läpi tyttöjen ja naisten ADHD:n sekä autismikirjon häiriöiden diagnostiikkaa, psykiatrista erotusdiagnostiikkaa ja komorbiditeettia. Koulutuksessa syvennytään siihen, miksi tyttöjen ja naisten oireilun tunnistaminen voi olla haastavaa, millaisia oireet ovat sekä miten ne ilmenevät arjessa ja neuropsykiatrisissa tutkimuksissa. Lisäksi käsitellään milloin ADHD:n ja autismikirjon häiriöiden epäily on aiheellinen ja miten hoidolla, kuntoutuksella ja lääkehoidolla voidaan tukea tyttöjä ja naisia läpi elämänkaaren.

Oppimistavoitteet:
- Ymmärrät millaisia tyttöjen ja naisten ADHD ja autismikirjon häiriöt voivat olla.
- Osaat epäillä ADHD:ta ja autismikirjon häiriötä oireiden takana.
- Tiedät hoidon ja kuntoutuksen perusperiaatteet.  
- Ymmärrät komorbiditeetin ja psykiatrisen erotusdiagnostiikan merkityksen. 
Kohderyhmä:
Terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat ja opettajat, jotka tarvitsevat perustietoa aiheesta.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 19.11.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

​Veera Koponen
PsM, neuropsykologian erikoispsykologi, Pirkanmaan hyvinvointialue, Tays sekä Tampereen yliopisto.

Elina Santti
LKT, psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, linjajohtaja ja ylilääkäri, HUS Nuorisopsykiatria. 

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Oppiportti, Kustannus Oy Duodecim.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.