Uniapnea

Honkanen Anni ja Luukkonen Armi
EAN/tuotenumero
9789523606258
60,00 €
9–24 % väestöstä sairastaa uniapneaa, osa tietämättään. Hoitamaton uniapneaoireyhtymä voi olla vakava terveysriski lisäten sympaattisen hermoston aktiivisuutta, sydän- ja verisuonitautien vaaraa, tapaturmavaaraa, terveydenhuoltopalveluiden tarvetta sekä ennenaikaista kuolleisuutta.

Tiedätkö, milloin epäillä potilaalla uniapneaa tai mikä on uniapnean yhteys muihin sairauksiin? Entä tunnetko obstruktiivisen uniapnean hoidon keinot? Webinaarissa käsitellään uniapnean diagnostiikkaa ja erotusdiagnostiikkaa sekä sairauden hoidon perusperiaatteita. Osallistujana saat vinkkejä erityisesti siihen, mitä huomioida perusterveydenhuollossa tai työterveyshuollossa tämän potilasryhmän ja sairauden hoidon kohdalla. 

Webinaari päivittää perustiedot aiheesta ja soveltuu erityisesti perusterveydenhuollossa ja työterveyshuollossa työskenteleville ammattilaisille sekä alojen opiskelijoille ja opettajille. 

Oppimistavoitteet:
- Ymmärrät uniapnean yhteyden muihin sairauksiin. 
- Tunnistat uniapnean oireet ja osaat epäillä potilaalla uniapneaa.
- Tiedät miten uniapneaa hoidetaan ja kuinka hoitoa seurataan ja arvioidaan. 
- Saat vinkkejä, kuinka ratkaista hoidon haasteita myös perustasolla tai omalta osaltasi ammattilaisena. 

Kohderyhmä: Perusterveydenhuollossa ja työterveyshuollossa työskentelevät ammattilaiset sekä terveydenhuollon ja lääketieteen opiskelijat ja opettajat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee "Webinaari on X päivän päästä", on työnantajasi hankkinut sinulle osallistumisoikeuden webinaariin. Tällöin sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen eikä maksaa osallistumismaksua Duodecimin verkkokaupan kautta.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 29.4.2025 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Anni Honkanen
LL, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri, HUS Peijaksen sairaala.

Armi Luukkonen
Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, sertifioitu uniapneahoitaja sekä unihoitaja, Eloisan hyvinvointialue. 

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Oppiportti, Kustannus Oy Duodecim.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.