EKG ja johtumishäiriöt

Kettunen Jukka
EAN/tuotenumero
9789523606272
60,00 €
Sydämen johtumishäiriö tarkoittaa sähköisen aktivaation tavanomaista hitaampaa johtumista sydämessä, ja se voi johtaa sydämen hidaslyöntisyyteen tai muuhun poikkeavaan toimintaan. Johtumishäiriöiden ymmärtämistä helpottaa, kun tuntee sydämen rakenteen ja johtoratajärjestelmän, jota pitkin sähköimpulssi kulkee. 

Webinaarissa harjoitellaan johtumishäiriöiden sekä hitaiden rytmihäiriöiden tunnistamista EKG:stä käytännönläheisesti. Koulutuksessa perehdytään potilastapauksiin EKG-nauhoineen ja tulkitaan niitä yhdessä asiantuntijan kanssa. Webinaarissa myös kerrataan sydämen johtoratajärjestelmä, normaali johtuminen ja johtumisajat sekä sydämen sähköinen akseli. Lisäksi opit, miten elektrolyyttihäiriöt ilmenevät EKG:ssä ja tiedät, miten niitä voidaan hoitaa.

Webinaari soveltuu terveydenhuollon henkilöstölle ja alan opiskelijoille, jotka haluavat perustietoa EKG:n johtumishäiriöistä ja elektrolyyttihäiriöistä. 

Oppimistavoitteet:
- Perehdyt sydämen normaaliin sähköiseen toimintaan.
- Syvennyt haara- ja haarakekatkoksien tunnistamiseen. 
- Osaat tunnistaa EKG:stä tavallisimmat hitaat rytmihäiriöt sekä AV-johtumishäiriöt.
- Saat lisätietoa elektrolyyttihäiriöiden aiheuttamista EKG-muutoksista.

Kohderyhmä: 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee "Webinaari on X päivän päästä", on työnantajasi hankkinut sinulle osallistumisoikeuden webinaariin. Tällöin sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen eikä maksaa osallistumismaksua Duodecimin verkkokaupan kautta.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 7.1.2025 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

​Jukka Kettunen
MSc, palomies-ensihoitaja, ensihoidon lehtori, Metropolia ammattikorkeakoulu.

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Oppiportti, Kustannus Oy Duodecim.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.