Lapsi ja nuori potilaana

Lilli Leimi ja Mikko Viitanen
EAN/tuotenumero
9789523606487
60,00 €
Lapsi tai nuori ei ole potilaana pieni aikuinen. Lapsen hyvä kohtaaminen hänen oman ikä- ja kehitystasonsa mukaisesti vaatii ymmärrystä ja harjaantumista. Lapsen hoidossa tulee huomioida myös perhe olennaisena osana onnistunutta kokonaisuutta.

Mitä on lapsen, nuoren tai perheen hyvä kohtaaminen?  Miten käsitellä vanhempien huoli ja hätä ennen hoidon aloittamista? Entä miten lapsi ymmärtää tai saattaa kokea sairastamisensa? Kuinka mukauttaa omaa toimintaa erilaisissa tilanteissa hoidon onnistumiseksi?

Webinaarissa keskitytään eri ikäisten lapsipotilaiden hoitamisen erityispiirteisiin, lasten ja vanhempien kohtaamiseen sekä ammattilaisten tukemiseen. Koulutus tarjoaa käytännönläheistä tietoa aiheesta, ja se soveltuu kaikille lapsipotilaita hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille. 

Oppimistavoitteet:
- Tiedät eri ikäisten lasten erityispiirteet potilaana, ja miten ne vaikuttavat lapsen käyttäytymiseen ja tarpeisiin.  
- Ymmärrät, mitä on lapsen, nuoren ja perheen hyvä kohtaaminen.
- Hahmotat perheen merkityksen taustalla lasta hoidettaessa. 
- Saat käytännön vinkkejä auttamaan hoitotilanteiden hallintaa ja rauhoittamista hoidon onnistumiseksi. 

Kohderyhmä: Lapsipotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat ja opettajat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee "Webinaari on X päivän päästä", on työnantajasi hankkinut sinulle osallistumisoikeuden webinaariin. Tällöin sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen eikä maksaa osallistumismaksua Duodecimin verkkokaupan kautta.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 1.4.2025 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

​Lilli Leimi
LL, lastentautien erikoislääkäri, HUS Uusi Lastensairaala.

Mikko Viitanen
Sairaanhoitaja YAMK, hoitotyön opettaja, Turun ammatti-instituutti. 

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Oppiportti, Kustannus Oy Duodecim.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.