Haavan hoito -koulutuskokonaisuus

Tekijät
EAN/tuotenumero
9789516567856
160,00 €
Tiedätkö, miten haavat syntyvät ja mikä vaikuttaa niiden paranemiseen? Osaatko hoitaa avointa haavaa? Tiedätkö miten painehaavariskiä arvioidaan ja painehaavojen syntyä ehkäistään?

Haavojen ABC-kurssilla saat perustiedot erilaisista haavoista, haavatuotteista sekä niiden luokittelusta. Opit tunnistamaan erityyppisiä haavoja, ja ymmärrät, mikä vaikuttaa haavojen syntymiseen ja paranemiseen.

Avoimen haavan hoidon perusteet -kurssilla käydään läpi haavojen väriluokitus, hoidon ja haavasidoksen valinta sekä ohjaus. Kurssin tavoitteena on tarjota hyvät pohjatiedot avointen haavojen hoitoon.

Estä painehaava -kurssilla käsitellään painehaavojen syntyyn vaikuttavat tekijät ja sairaudet. Opit tunnistamaan riskipotilaat ja valitsemaan sekä käyttämään painehaavariskin arvioinnin työkaluja. Lisäksi saat vinkkejä, miten voit ehkäistä painehaavojen syntyä omassa työyksikössäsi koko työyhteisösi kanssa

Koulutuskokonaisuus on suunnattu perusterveydenhuollon haavanhoidon parissa toimiville sairaanhoitajille, lähihoitajille, lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille, sekä terveydenhuollon alan opiskelijoille.

Koulutuskokonaisuus sisältää seuraavat verkkokurssit:
Haavojen ABC 
Avoimen haavan paikallishoito
Estä painehaava

Tilaus oikeuttaa aineistojen 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. 


Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu EKG-oppikirjan käyttöoikeus.


Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.