Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen perusteet

Anssi Sovijärvi, Jaakko Hartiala, Juhani Knuuti, Tomi Laitinen, Pekka Malmberg (toim)
EAN/tuotenumero
9789516568822
49,00 €
Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede on nopeasti kehittynyt diagnostisen lääketieteen erikoisala, joka mittaa ja kuvaa elimistön toimintoja ja niiden häiriöitä uusimman teknologian avulla.

Monet kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen tutkimukset ovat välttämättömiä tavallisten kansansairauksien, kuten astman ja sepelvaltimotaudin, diagnostiikassa ja seurannassa ja niitä tarvitaan myös lukuisien harvinaisempien sairauksien diagnostiikassa. Alan tutkimukset ovat tarpeellisia myös leikkaus- ja toimenpideriskien ja työkykyisyyden arvioinnissa. Tutkimusten tärkeitä vaatimuksia ovat mittaustulosten luotettavuus sekä menetelmien vakiointi ja turvallisuus.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.