Mikrobiologia - Mikrobiologia, immunologia ja infektiosairaudet kirja 1

Terho Heikkinen, Asko Järvinen, Seppo Meri, Olli Vapalahti, Jaana Vuopio (toim.)
2020
EAN/tuotenumero
9789516568969
72,00 €

Mikrobiologia-teos käsittelee kattavasti bakteerit, virukset, sienet, parasiitit ja prionit sekä niiden aiheuttamat taudit.

Teos tutustuttaa lukijansa bakteerien rakenteeseen, toimintaan, genetiikkaan ja luokitteluun. Se käsittelee perusteellisesti myös tauteja aiheuttavia sieniä ja parasiitteja. Lisäksi lukija perehdytetään laajasti viruksiin, niiden yleisiin ominaisuuksiin, rakenteeseen ja virusten aiheuttamiin tauteihin. Huomion saavat myös virusten osuus syöpätautien syntyyn, geenihoito sekä molekyylivirologian muut sovellukset. Prioneista ja prionitaudeista on oma lukunsa. Lisäksi teoksessa tarkastellaan mikrobien patogeneesia.

Mikrobiologia on ensimmäinen osa kolmiosaisesta teoksesta Mikrobiologia, immunologia ja infektiosairaudet. Mikrobiologia soveltuu oppikirjaksi mikrobiologian ja immunologian perusopetukseen sekä käsikirjaksi terveydenhuollon henkilöstölle.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.


Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.