Biostatistiikan taskutieto

Matti Uhari
3.-5., uudistettu painos 2023, 90 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516564817
Saatavuus
Varastossa
36,00 €

Lääketieteellisen tiedon tullessa enemmän ja enemmän kaikkien saataville, muuttuu lääkärin rooli aiempaa enemmän tiedon arvioijaksi ja tiedon vahvuuksien ja heikkouksien tulkitsijaksi potilaalle. Biostatistiikan taskutieto on laadittu näihin tarpeisiin painottaen alan käsitteiden ja tekstien kliinistä merkitystä.

Kirjassa kuvataan biostatistiikan tavallisimmat käsitteet, tutkimusasetelmat ja tilastolliset testit sekä niiden käyttöön ja tulkintaan liittyviä näkökohtia.

Lopussa on sanasto tavallisimmista tilastotieteen käsitteistä. Biostatistiikan taskutieto on tarkoitettu lääkäreille, lääketieteen opiskelijoille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Tekijät

Matti Uhari
Oulun yliopiston lastentautiopin professori vuodesta 1998 lähtien.LL 1973, LKT 1980. Lastentautien erikoislääkäri 1979 ja lasteninfektiotautien erikoislääkäri 1993. Master of Science (epidemiologia), London School of Hygiene and Tropical Medicine, Lontoon yliopisto 1983. Julkaisuja lastentautien alalta ja tilastotieteen ja epidemiologian soveltamisesta.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.