Akuuttihoidon lääkkeet

Maija Kaukonen, Stepani Bendel, Juha Grönlund, Sanna Hoppu, Piia Kipinä, Irma Koivula, Jani Mononen, Mirka Sivula (toim.)
7., uudistettu painos 2022, 388 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523602458
Saatavuus
Varastossa
62,00 €
Akuuttihoidon lääkkeet -opas auttaa toteuttamaan lääkehoitoa tarkoituksenmukaisesti, järjestelmällisesti ja oikein. Oppaan 7., uudistettu painos sisältää yhteensä 237 artikkelia. Sisältö on tarkistettu ja ajantasaistettu kauttaaltaan.

Oppaassa ovat mukana akuuttihoidossa yleisimmin käytettävät lääkeaineet. Pääpaino on edelleen suonensisäisesti annettavissa lääkkeissä. Jokaisen kohdalla kuvataan vaikutusmekanismit, käyttöaiheet, antotapa ja annokset aikuisilla, hoitovaste ja seuranta, vasta-aiheet, varoitukset sekä yhteis- ja haittavaikutukset. Sisällön rajaukset ja painotukset perustuvat tekijöiden pitkäaikaiseen työkokemukseen.

Ensihoidossa käytettävistä lääkeaineista on oppaaseen lisätty erilliset käyttöaihe- ja annostustaulukot helpottamaan kiireellistä hoitoa. Myös myrkytysten hoidossa käytettävät lääkkeet ja antidootit ovat oppaassa.

Akuuttihoidon lääkkeet on tarkoitettu sairaaloissa ja muualla päivystysyksiköissä sekä ensihoidossa työskenteleville lääkäreille, sairaanhoitajille sekä ensihoitajille.

Tekijät

Päätoimittaja

Maija Kaukonen LT, dos.

Toimittajat

Stepani Bendel LT, dos.
Juha Grönlund LT
Sanna Hoppu LT, dos.
Piia Kipinä farmaseutti, sairaanhoitaja (AMK)
Irma Koivula LT, dos.
Jani Mononen LL
Mirka Sivula LT

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.