Luja tahtotila – Mikä meitä motivoi?

Jouni Luukkala
1. painos 2022, 191 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523602625
Saatavuus
Varastossa
32,00 €
  • Millaiset asiat motivoivat, millaisia taas halutaan välttää?
  • Millä keinoin suoritat epämieluisia mutta välttämättömiä tehtäviä?
  • Mistä toimeenpanotaidot rakentuvat ja miten voit kehittää niitä?
  • Millä ehdoin työ motivoi tekijäänsä?

Luja tahtotila – Mikä meitä motivoi? kertoo erilaisista tahtotiloista ja näkökulmista tahtotilaan. Kirjassa käsitellään sitä, mistä motivaatio syntyy, miten sitä harjoitetaan ja pidetään yllä ja toisaalta, miten tärkeää on myös palautua. Tahtotila vahvistuu, kun sitä säännöllisesti käytetään. Kirjassa tuodaan esiin volition eli toimeenpanotaitojen tärkeys. Pelkkä motivaatio ei läheskään aina riitä tavoitteen saavuttamiseen.

Motivaatio on innostuksen ja aikomuksen tila, syy toimia. Innostus viittaa tunteisiin ja aikomus ajatukseen teosta. On helppo motivoitua asioista ja ihmisistä, jotka vetävät puoleensa ja joissa on vetovoimaa. Lujalla tahtotilalla ja tahdonvoimalla onnistutaan torjumaan tavoitteen tiellä olevat pelot ja houkutukset, jotka muutoin veisivät väärään suuntaan, poispäin arvokkaista tavoitteista.

Kirjassa motivaationäkemyksiä sovelletaan työelämään, edistämään työstä selviytymistä ja työelämästä nauttimista. Lisäksi motivoitumisen keinoja hyödynnetään kokonaisvaltaisen terveyden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.

Tekijät

Jouni Luukkala
Työterveyteen erikoistunut psykologi ja hypnoterapeutti. On toiminut pitkään työterveyspsykologina. Työskentelyote on ratkaisukeskeinen. Tekijältä on aikaisemmin ilmestynyt muun muassa kirjat Kukoistava parisuhde – rakkaussuhteen psykologia (2015) ja Osalliseksi onnellisuudesta (2019).

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.